Otworzyć zamknięte drzwi?

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • appsystem
    Classic
    • 2007
    • 2

Witam Octaviuszy.

Coś niemiłosiernie grzechocze mi pod konsolą po stronie pasażera w mojej O1 1,9 TDI. Grzechotanie wydobywa się z górnej części - położenie dłoni na kokpit ucisza ten nieprzyjemny hałas. Zastosowałem półśrodek i w szczelinę pomiędzy szybą, a kokpitem wcisnąłem... pudełko po tic-takach :shock: Grzechotanie ustało, ale ...ujowo to wygląda i chciałbym to ostatecznie zdiagnozować i wyleczyć.
    Mieliście coś takiego? Forum przeszukałem i chyba nikt z Was takiego problemu nie opisywał. Dużo jest roboty z rozbieraniem konsoli? Co to może BYC?
    Z góry dzięki z porady i podpowiedzi.
  • sabial
    Classic
    • 2006
    • 4

Hej,

Witam wszystkich forumowiczow, jestem tu nowy i prosze o pomoc.

W mojej Octavii 1 rozwalil sie chyba zamek tylnych drzwi. Nie otwiera go nawet pilot, a dekielek wpadl do srodka.

Czy da sie jakoś awaryjnie otworzyc drzwi, albo zdemontować tapicerke zeby dostac sie do zamka i zobaczyc co sie stalo?

Pozdrawiam
    Marcin

Komentarz

• RomanS
      Elegance
      • 2004
      • 804

Zamieszczone przez sabial
      W mojej Octavii 1 rozwalil sie chyba zamek tylnych drzwi. Nie otwiera go nawet pilot, a dekielek wpadl do srodka.
      Jaki dekielek ?
      Pzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI

Komentarz

• Antek_amb
        Ambiente
        • 2005
        • 127

może rygielek

Komentarz

• ewa.saganowska
          Ambiente
          • 2006
          • 165

Proponuje zdjac tapicerke i zobaczyc co sie stalo. to sprawa mechaniczna

Komentarz

• Maicroft
            Moderator
            S_OCP MemberModeratorr
            • 2004
            • 25757
            • Audi

ewa.saganowska, Hehe, tylko jak odkreci te srubki z boku tapicerki :twisted:

Polecam wizyte w ASO, oni maja sposoby na otwarcie drzwi, w ktorych urwaly sie linki, poblokowaly zamki itd.

A w sumie, to jest drazliwy temat na forum publiczne, bo potem kazdy leszcz bedzie wiedzial jak otworzyc drzwi od zewnatrz, tak wiec moja opinia jest taka, ze temat zamykamy, a jak ktos wie jak to zrobic to napisze koledze na PW <- to taki klawisz obok profilu, bo nie kazdy wie co to :idea:
            Spritmonitor.de

Komentarz

Pracuję...